Jan 10, 2011

Keputusan muktamad

Tahniah kepada pemenang2 AJL ke25. Kalau dengar result AJL semalam memang macam tak puas ati jek aku tengok. Tapi nak buat macam mana, keputusan pengadil kan muktamad. Kalau pergi buat surat dekat mahkamah conform kena reject balik.

So, nak tak nak korang pun kena la terima keputusan semalam. Kalau korang berak keluar taik kuning pun memng tak leh nak ubah keputusan semalam. Pengadil yang di ambil semalam bukan calang2 orang maa..Buang current korang jek dok kutuk2 dalam fb ker, blog ker keputusan yang di buat semalam. 

Apa2 pun tahniah kepada pemenang2 semalam even kalau aku yang jadi pengadil korang mungkin tak leh menang semalam.

Semalam baru balik langkawi sampai2 terus layan AJL. Lepak 3 ari kat langkawi sebab ade khusus. Tempat penginapan aku nak rahsiakan sebab nak memberi kutukan sikit..ngeh3..

Aku p langkawi sebab ikut khusus Malaysia Future Engineer anjuran HEPP USM. Makan tanggung berak cangkung jek pergi sana. Semua benda free. Tapi tempat penginapan memang cheroi (worst) abis. Dah la kolam renang yang ada kat situ pun serupa macam kolam ternak ikan. Nak mandi pun tak selera. Makanan aku masak pun lagi sedap aku rasa. Bilik bolehlah dikatakan selesa. Tapi selesa lagi desa utama. Ok..nak comment lebih2 pun tak boleh. Benda pun free, nanti orang kata aku tak bersyukur plak.

Sekian.

2 comments:

  1. mse ajl tu ske part hosting jek... yg lain biase jek...

    ReplyDelete
  2. a'ah..persmbhan pn mcm x bez sgt jek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...