Jan 12, 2011

Hari ni hari ape?

Cer teka cer teka (ikut style saleh yaakob cakap dalam sinar fm) arini hari ape? Memang la hari ni ari rabu 12hb 01 2011. Tapi cuba korang teka apa yang istimewa dengan hari ni. Tetttt...salah jawapan korang.

Arini merupakan ulang tahun kelahiran cik koko yang ke-23. Nak kenal lebih lanjut cik koko ni korang boleh tengok dekat fb taip jek niwani koko. Dekat bahagian status dia nanti korang nampak 'In Relationship with Hilmi Ee'. Siapakah jejaka kacak yang bernama Hilmi Ee tu? Kalo korang nak tahu cuba korang baca profile blog ni. Haaa...itu lah orang nya. Kacak gak..kehkehkeh (masuk bakul angkat sendiri)!

Aku open entri kali ni nak ucapkan Selamat Hari Lahir ke-23 kepada Cik Koko yang berada di lembaran. Bdk Itam di desa utama sentiasa merindui cik koko..kuikuikui. Semoga dipanjangkan umoq, dimurahkan rezeki, dapat grad dengan result yang cemerlang, dapat kerja yang baik2 dan yang paling penting cepat kahwin dengan Bdk Itam. 



p/s: weekend ni ada party aku anjurkan utk cik koko, dijemput Bdk Itam, Hilmi Ee, Mie, Niwa, Wani, Niwani Koko, Cik Koko untuk jemput hadir ke majlis keraian ni. Bagi sesiapa yang tak tersenarai dalam list ni harap maaf la yek. Bajet xde, tak dapat sponsor..ngeh3..

8 comments:

  1. cheh, surprise party for two lah tueee....

    ReplyDelete
  2. ala... ciannye... x pe janji celebr8...

    ReplyDelete
  3. mana la tau org da bkerja nk sponsor..kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. oh oh oh... ckp saya kah? hikhik :p

    ReplyDelete
  5. haha..ang terasa maknenya btui la tu..

    ReplyDelete
  6. huhu~ duit belum ckp bnyk nk sponsor org len..

    ReplyDelete
  7. xpa2, bila dah ckp ang habaq kat ak noh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...