Sep 25, 2010

Acara potong reben

Biasanya orang dah habis ucapan baru jual pantun, sekarang ak nak ubah trend, ak nak suruh korang beli pantun ak dulu..

'buah durian di atas pokok,
 gugur sebiji ke dlm perigi,
 ambo bdk baru bertapok,
 kalo salah tlg diteguri.'

Ak create blog ni sebab nak kongsi dengan korang ape yang ak pikir, dalam kata lain nya comment dari mulut jatuh ke tangan jatuh plak ke keyboard dan terus ke blog ak tentang benda yang ak nampak, baca, dengar, mimpi dan ape2 yang korang rasa ade lagi yang tertinggal.

Dengan lafaz Bismillah ak merasmikan blog ak sendiri...kompang (kelepak3x..kelenbung3x..)

Oleh sebab susah nk kumpul ramai2 secara online, so upacara potong reben terpaksa dirakamkn saje.

Ni bkn ak yg potong reben...

Hope korang enjoy dengan ape yang ak akan share/cerita/mengarut/merapu di masa akan datang.


p/s: jgn lupa beli pantun ak..hahaha

6 comments:

  1. pergh..blh bg adia kat ko ni rip..hehe

    ReplyDelete
  2. jamuan tak de ke lepas potong reben?

    ReplyDelete
  3. kalo nk jamuan, moh jemput dtg ke umah..

    ReplyDelete
  4. ok, nanti jamuan masa lawatan sambil nelajar ke pulau pinang. jangan lambak seround-dua jangan dilupa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...